Bine ati venit pe www.bijuexpert.ro - Shop de bijuterii din aur si argint cu sau fara pietre pretioase si semipretioase

Aici puteti gasi o gama diversificata de bijuterii la un raport excelent calitate - pret si puteti oferi cadouri speciale celor dragi.

 Conditii de garantie:

Toate produsele comercializate de www.bijuexpert.ro beneficiaza de garantie pentru o perioada de 2 luni de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Politica de returnare:

La fel cum ai cumparat simplu de la de pe magazinul shop online www.bijuexpert.ro, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de produs, poti sa il returnezi in termen de 5 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site pentru a ne anunta despre acest lucru, iar expedierea coletului se va face la Posta. Costul de transport pentru retur este de 6.99 lei. De asemenea, cand returnezi un produs, poti opta pentru rambursarea sumei de bani platite la cumparare sau pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vandut pe site.
 
Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.


Va multumim si va uram SPOR LA CUMPARATURI!