Termeni și condiții

Prin înregistrarea comenzii, consumatorul confirmă că a citit și este de acord cu Termenii și Condițiile achiziționării și livrării.

Comenzile

Se acceptă comenzi înregistrate online 24/24, 7 zile din 7. Serviciul de relații cu clienții este disponibil în zilele lucrătoare în intervalul orar 9:00 – 18:00.

Pentru a înregistra cu succes o comandă trebuie să completați toate datele necesare din formularul de comandă. Aceasta devine automat un contract de vânzare cumpărare care intră în vigoare în momentul în care bunurile au fost livrate. O comandă este validată doar după ce cumpărătorul a primit confirmare printr-un email generat automat.

Produsele

Atenție! Culorile și nuanțele produselor de pe www.bijuexpert.ro vizualizate de către consumator pe dispozitivul său depind de calitatea monitorului/ecranului folosit.

Prețuri și metode de plată

Prețurile sunt afișate în lei și conțin TVA. Cumpărătorul are dispoziție mai multe metode de plată: ramburs, cu cardul pe site și prin transfer bancar.

Condiții de livrare

Perioada de livrare a bunurilor este de 24-48h. Pentru comenzi mai mari de 1000 de lei, transportul este gratuit, altminteri costul livrării este suportat de cumpărător.

Atenție! Vă recomandăm să deschideți coletul la livrare și să verificați integritatea comenzii, starea produselor comandate și semnalați eventualele inconveniente imediat vânzătorului. În caz contrar, livrarea va fi considerată completă și fără defecte.

Garanție

Garanția produselor achiziționate pe www.bijuexpert.ro este de 2 luni. În cazul în care producătorul oferă o garanție mai mare de 2 luni, se aplică termenul de garanție al producătorului.

Garanția nu este valabilă în cazul defectelor cauzate de utilizarea incorectă și necorespunzătoare a produselor sau în urma purtării acestora.

Reclamații

Cumpărătorul poate depune reclamații prin e-mail: office@bijuexpert.ro sau telefon 0740010810. Ne obligăm să răspundem în scris reclamantului referitor la soluționarea reclamației în cel mult 30 de zile de la data înaintării reclamației.

Politica de retur

Cumpărătorul are la dispoziție 5 zile calendaristice pentru returnarea produsului din momentul in care a  fost livrat de catre curier. Tot ce trebuie sa facă este sa ne contacteze la numarul de telefon afișat pe site pentru a ne anua despre acest lucru, iar expedierea coletului se va face la Poștă. Costul de transport pentru retur este de 6.99 lei.

De asemenea, cand returnează un produs, poate opta pentru rambursarea sumei de bani plătite la cumpărare sau pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vândut pe site.

Pentru a îndeplini condițiile de retur, bunurile propuse pentru returnare trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulativ:

-          Să fie împachetate corespunzător – orice defect cauzat de transport nu este răspunderea vânzătorului

-          Să nu prezinte semne de uzură;

-          Să fie complete;

-          Să fie returnate împreună cu o copie după factură;

-          Să se achite de către cumpărător livrarea retur;

-          Să nu realizeze modificări de nicio natură: gravări, scurtare etc.